Home

Ondernemingsplan 2014-2017

Met het ondernemingsplan 2014-2017 slaat Huis & Erf een nieuwe weg in. Het ondernemingsplan geeft duidelijk richting aan de focus die Huis & Erf aanbrengt in de komende jaren. In deze animatie gaan we in op de omgeving van Huis & Erf, de missie, gekozen richting, uiteindelijke keuzes en ambities voor de komende vier jaar. Zo biedt Huis & Erf, nu en in de komende jaren, hart voor wonen!
Bekijk hier de volledige versie van ons ondernemingsplan.

Uw woningcorporatie 24 uur per dag bereikbaar. Zo, geregeld.

Huis & Erf is voortaan 24 uur per dag bereikbaar. Al uw woningzaken regelt u vanaf half november 2016 eenvoudig online via mijnhuisenerf.nl. Een extra editie van Buurten over het huurdersportaal kunt u lezen in de Mooi Schijndel krant, De Burg of via deze link.

KWH-huurlabel behaald

Het is voor ons belangrijk dat u als klant tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) voert dit onderzoek uit. Naar aanleiding van de resultaten hebben we in 2015 het KWH-Huurlabel behaald. Continu wordt onze dienstverlening gemeten. We gebruiken de resultaten om te leren en verbeteren. Bent u benieuwd naar de voorlopige resultaten van 2016? Via deze link leest u meer. Wat houdt het label precies in? Dat leest u hier.

Huis & Erf plaatst Heymans One woningen in de Neerlandstraat.

Bekijk hier het filmpje https://youtu.be/VaFvAtHgXW8

Onderzoek woningen Hoevenbraak

In de loop der jaren zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar de woningen in de "oude Hoevenbraak". Woningbouwvereniging Huis & Erf, de Zelfstandige Huurdersvereniging en de gemeente Schijndel hebben een onafhankelijk adviesbureau gevraagd de onderzoeken te bekijken en te beoordelen. In de zomer wordt dit onderzoek afgerond en in september zijn de resultaten bekend. Dan worden de bewoners van de "oude Hoevenbraak" hiervan op de hoogte gesteld. Zij krijgen dan ook te horen hoe het verder gaat. Lees hier het onlangs gepubliceerde persbericht. Voor de antwoorden op de meest gestelde vragen hierover, klikt u hier.

Huis & Erf wil extra woningen bouwen in Hulzebraak 

Lees hier meer over in het onlangs gepubliceerde persbericht.

Huis & Erf zoekt oplossingen voor eenpersoonshuishoudens

Huis & Erf ziet een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Wij zijn op zoek naar flexibele oplossingen zodat reguliere woningzoekenden niet extra in de knel komen. Lees hier meer over eenpersoonswoningen in de Neerlandstraat en de pilot kamerverhuur.

Schrijf u hier in voor onze digitale nieuwsbrief

Vanaf vandaag vindt u een knop op onze website (www.huisenerf.nl) en op onze Facebookpagina waar onze huurders zichzelf in kunnen schrijven voor onze digitale nieuwsbrief. Wij houden u dan regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws.

Huur betalen via acceptgiro niet meer gratis

Huurders die maandelijks een acceptgirokaart toegestuurd krijgen, hebben een brief van ons ontvangen. Hierin maken wij kenbaar dat vanaf 1 juli 2016 de acceptgirokaart niet meer gratis is. Lees verder

Prestatieafspraken

Wilt u weten welke prestatieafspraken Huis & Erf onlangs maakte met de Gemeente Sint-Michielsgestel? Lees verder 

Huis & Erf - Kerkendijk 55 - Schijndel - T 073 - 544 06 06 - info@huisenerf.nl
BTW: 8199 16 894 B 01 3240