Te koop bedrijfsruimte
Home

Ondernemingsplan 2014-2017

Met het ondernemingsplan 2014-2017 slaat Huis & Erf een nieuwe weg in. Het ondernemingsplan geeft duidelijk richting aan de focus die Huis & Erf aanbrengt in de komende jaren. In deze animatie gaan we in op de omgeving van Huis & Erf, de missie, gekozen richting, uiteindelijke keuzes en ambities voor de komende vier jaar. Zo biedt Huis & Erf, nu en in de komende jaren, hart voor wonen!
Bekijk hier de volledige versie van ons ondernemingsplan.

Huis & Erf jaarlijkse sponsor van Minigestel
Maandagochtend 18 augustus was het weer zover. Het jaarlijkse bouwdorp voor kinderen in Sint Michielsgestel ging weer van start. Huis & Erf is al jaar en dag een trouwe sponsor van dit evenement. Elk jaar dragen we bij door het verstrekken van 500 kilo spijkers. Hiermee timmeren de kinderen er op los

Vijf dagen lang mogen kinderen van de ochtend tot in de avond timmeren en schilderen aan hun eigen hutjes. Om er vervolgens, mits het weer het toelaat, een nacht in te blijven slapen. Hoe leuk is dat!

Mini- gestel staat of valt met vrijwilligers. Ruim 120 vrijwilligers vermaken en zorgen voor ruim 400 kinderen van de ochtend tot de middag met heel veel plezier. Ook sponsoring is erg belangrijk. Zonder belangrijke sponsors is een dergelijke activiteit niet mogelijk. Fijn dat wij daar als Huis & Erf een stukje aan kunnen bijdragen.


kinderen timmeren er op los tijdens Minigestel


Burendag 2014
Buurten die op 26, 27 of 28 september 2014 Burendag willen vieren kunnen hiervoor geld aanvragen bij het Oranje Fonds. Met Burendag wil het Oranje Fonds samen met Douwe Egberts mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het voor buurten mogelijk een aanvraag tot 500 euro in te dienen bij het Oranje Fonds. Hiermee kunnen zij hun ideeën uitvoeren, variërend van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties. Ook kunnen er gratis feestpakketten  worden aangevraagd. Alle informatie is te vinden op www.burendag.nl Burendag is een jaarlijks terugkerend feest in het vierde weekend van september. Het is een dag waarop mensen naast feestvieren ook iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Klik hier voor meer informatie over de Parlementaire Enquete.

Per direct te huur
Wij bieden woningen per direct te huur aan. Dit zijn woningen waar u geen wachttijd voor nodig heeft. U kunt meteen reageren!

Het laatste nieuws
7-7-2014 Onderzoek naar betaalbaarheid en beschikbaarheid van sociale huurwoningen
Acht Noordoost-Brabantse woningcorporaties met in totaal ruim 42.000 woningen verdeeld over 21 gemeenten starten een onderzoek naar de betaalbaarheid en beschikbaarheid van sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant. Doel is te komen tot een ontwikkelkader voor toekomstig beleid van de woningcorporaties en de gemeenten waarin zij actief zijn. De betrokken corporaties verwachten het onderzoek in het najaar van 2014 af te ronden.
Huis & Erf - Kerkendijk 55 - Schijndel - T 073 - 544 06 06 - info@huisenerf.nl
BTW: 8199 16 894 B 01 3240