Home

Huis & Erf bestaat dit jaar 100 jaar!

Op 5 november 2017 bestaat Huis & Erf 100 jaar. Voor deze gelegenheid is "Buurten 100 jaar" geplaatst in de Mooi Schijndel krant en De Brug. U leest Buurten hier.

Fusie Huis & Erf - Wovesto

Op 17 mei jl. stemden de Algemene Ledenvergadering van Huis & Erf en Wovesto met een ruime meerderheid in tot fusie. Lees hier het volledige persbericht.

Keurmerk KWH-Huurlabel verlengd

Ook in 2016 heeft KWH bij Huis & Erf de waardering van onze huurders m.b.t. onze dienstverlening onderzocht. De resultaten van dit onderzoek zijn beoordeeld door de Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV) in het kader van het behalen of behouden van het keurmerk KWH-huurlabel. Vandaag hebben wij bericht ontvangen dat de kwaliteit van onze dienstverlening zodanig wordt gewaardeerd door onze huurders, dat wij voldoen aan de uitgangspunten. Dat betekent dat het vorig jaar behaalde KWH-huurlabel verlengd wordt.

Wilt u meer weten over de inhoud van het rapport? Scrolt u dan naar beneden naar het artikel: KWH-Huurlabel behaald. Daar vindt u een link naar het rapport.

Telefonische bereikbaarheid Huis & Erf vanaf 2 maart 2017

Met ingang van 2 maart 2017 is Huis & Erf telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 12.00 uur. Wanneer u belt wordt u gevraagd een keuze te maken. U krijgt hierdoor direct een medewerker van de juiste afdeling aan de telefoon. Vanaf 12.00 uur kunt u contact opnemen met Huis & Erf via het Huurdersportaal, 24-uur per dag bereikbaar, of via het contactformulier op onze website. Wanneer u het contactformulier invult, wordt uw vraag direct in behandeling genomen. 

Heeft u een reparatieverzoek en kan dit niet wachten tot de volgende dag? Dan kunt u bellen met de spoedlijn (073) 544 06 07.

Nieuwbouw Hulzebraak IV

In de wijk Hulzebraak zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Tussen de straten de Dierenriem en de Schorpioen komen nieuwe eengezinswoningen van Huis & Erf.

Toewijzing 

Heeft u gereageerd op een woning via Daarwilikwonen? Binnenkort publiceren we de rangordelijst op de website www.daarwilikwonen.nu onder de menu-optie 'nieuwbouw'. De kandidaten die in aanmerking komen voor een woning, ontvangen persoonlijk bericht.

Succesvolle rondetafelbijeenkomst

Op 22 februari hielden Wovesto en Huis & Erf een gezamenlijke rondetafelbijeenkomst in verband met de voorgenomen fusie van beide organisaties. Zo’n 25 huurders en woningzoekenden namen hieraan deel. In een presentatie gaven de beide directeuren aan wat de belangrijkste thema’s zijn waar de nieuwe organisatie zich op gaat richten. Vervolgens gingen de aanwezigen uiteen om ideeën uit te wisselen voor en over de nieuwe organisatie. Deze inbreng wordt nu gebruikt om de gezamenlijke informatieve ledenvergadering van 19 april voor te bereiden. Hierover volgt later meer informatie.

Uw woningcorporatie 24 uur per dag bereikbaar. Zo, geregeld.

Huis & Erf is voortaan 24 uur per dag bereikbaar. Al uw woningzaken regelt u vanaf half november 2016 eenvoudig online via mijnhuisenerf.nl. Een extra editie van Buurten over het huurdersportaal kunt u lezen via deze link.

Onderzoek kwaliteit woningen Hoevenbraak

Lees hier de resultaten van het onderzoek naar de kwaliteit van de woningen van de Hoevenbraak. Dit onderzoek is uitgevoerd door de Bouwhulpgroep uit Eindhoven, voor meer informatie zie www.bouwhulp.nl. Heeft u vragen of wilt u het volledige rapport van de Bouwhulpgroep inzien? Neemt u dan contact op met Karin Smeekens van Huis & Erf via (073) 544 06 06.

KWH-huurlabel behaald

Het is voor ons belangrijk dat u als klant tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) voert dit onderzoek uit. Naar aanleiding van de resultaten hebben we in 2015 het KWH-Huurlabel behaald. Continu wordt onze dienstverlening gemeten. We gebruiken de resultaten om te leren en verbeteren. Bent u benieuwd naar de voorlopige resultaten van 2016? Via deze link leest u meer. Wat houdt het label precies in? Dat leest u hier.

Huis & Erf zoekt oplossingen voor eenpersoonshuishoudens

Huis & Erf ziet een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Wij zijn op zoek naar flexibele oplossingen zodat reguliere woningzoekenden niet extra in de knel komen. Lees hier meer over eenpersoonswoningen in de Neerlandstraat en de pilot kamerverhuur.

Het laatste nieuws
31-1-2017 Resultaten imago-onerzoek Huis & Erf nov-dec 2016
Resultaten imago-onderzoek dat KWH uitvoerde
Huis & Erf - Kerkendijk 55 - Schijndel - T 073 - 544 06 06
BTW: 8199 16 894 B 01 3240