Te koop bedrijfsruimte
Home

Ondernemingsplan 2014-2017

Met het ondernemingsplan 2014-2017 slaat Huis & Erf een nieuwe weg in. Het ondernemingsplan geeft duidelijk richting aan de focus die Huis & Erf aanbrengt in de komende jaren. In deze animatie gaan we in op de omgeving van Huis & Erf, de missie, gekozen richting, uiteindelijke keuzes en ambities voor de komende vier jaar. Zo biedt Huis & Erf, nu en in de komende jaren, hart voor wonen!
Bekijk hier de volledige versie van ons ondernemingsplan.

Huis & Erf steekt energie in haar woningen
Op 11 april 2014 ondertekenden De heer Meulenbroek en mevrouw van Vooren een huurovereenkomst met Huis & Erf voor een woning voorzien van zonnepanelen.

De heer Meulenbroek en mevrouw van Vooren zijn één van de eerste huurders die een woning, voorzien van zes zonnepanelen, huren bij Huis & Erf. De woningcorporatie wil op deze manier bijdragen aan de  beheersing van de maandelijkse woonlasten van de bewoners. 

Huis & Erf lanceerde in december 2013 haar ondernemingsplan Hart voor goed wonen. Eén van de vijf themalijnen in dit plan is Hart voor een duurzame toekomst. Huis & Erf gaat aan de slag met energiebesparing door bijvoorbeeld de woningvoorraad goed te isoleren en aanwenden van alternatieve duurzame energiebronnen. Huis & Erf investeert o.a. in het aanbrengen van zonnepanelen.

Huis & Erf ondertekende onlangs een raamovereenkomst met Swinkels Elektro b.v. uit Schijndel voor het leveren en monteren van zonnepanelen voor 185 woningen.Nieuw in 2014:

Dagelijks adverteren
Vanaf 1 januari 2014 gaan wij dagelijks adverteren op deze website. U kunt ons aanbod bekijken op de website of in de etalage van ons kantoor aan de Kerkendijk 55 in Schijndel. Wanneer u iedere week op een vast tijdstip inlogt mist u geen enkele woning.

Per direct te huur
Wij bieden woningen per direct te huur aan. Dit zijn woningen waar u geen wachttijd voor nodig heeft. U kunt meteen reageren!

Het laatste nieuws
14-4-2014 Huis & Erf steekt energie in haar woningen
Op 11 april 2014 ondertekenden De heer Meulenbroek en mevrouw van Vooren een huurovereenkomst met Huis & Erf voor een woning voorzien van zonnepanelen.
Huis & Erf - Kerkendijk 55 - Schijndel - T 073 - 544 06 06 - info@huisenerf.nl
BTW: 8199 16 894 B 01 3240