Te koop bedrijfsruimte
Home

Ondernemingsplan 2014-2017

Met het ondernemingsplan 2014-2017 slaat Huis & Erf een nieuwe weg in. Het ondernemingsplan geeft duidelijk richting aan de focus die Huis & Erf aanbrengt in de komende jaren. In deze animatie gaan we in op de omgeving van Huis & Erf, de missie, gekozen richting, uiteindelijke keuzes en ambities voor de komende vier jaar. Zo biedt Huis & Erf, nu en in de komende jaren, hart voor wonen!
Bekijk hier de volledige versie van ons ondernemingsplan.

Klik hier voor meer informatie over de Parlementaire Enquete.

Burendag 2014
Buurten die op 26, 27 of 28 september 2014 Burendag willen vieren kunnen hiervoor geld aanvragen bij het Oranje Fonds. Met Burendag wil het Oranje Fonds samen met Douwe Egberts mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het voor buurten mogelijk een aanvraag tot 500 euro in te dienen bij het Oranje Fonds. Hiermee kunnen zij hun ideeën uitvoeren, variërend van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties. Ook kunnen er gratis feestpakketten  worden aangevraagd. Alle informatie is te vinden op www.burendag.nl Burendag is een jaarlijks terugkerend feest in het vierde weekend van september. Het is een dag waarop mensen naast feestvieren ook iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Per direct te huur
Wij bieden woningen per direct te huur aan. Dit zijn woningen waar u geen wachttijd voor nodig heeft. U kunt meteen reageren!

Het laatste nieuws
7-7-2014 Onderzoek naar betaalbaarheid en beschikbaarheid van sociale huurwoningen
Acht Noordoost-Brabantse woningcorporaties met in totaal ruim 42.000 woningen verdeeld over 21 gemeenten starten een onderzoek naar de betaalbaarheid en beschikbaarheid van sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant. Doel is te komen tot een ontwikkelkader voor toekomstig beleid van de woningcorporaties en de gemeenten waarin zij actief zijn. De betrokken corporaties verwachten het onderzoek in het najaar van 2014 af te ronden.
Huis & Erf - Kerkendijk 55 - Schijndel - T 073 - 544 06 06 - info@huisenerf.nl
BTW: 8199 16 894 B 01 3240