Home

Ondernemingsplan 2014-2017

Met het ondernemingsplan 2014-2017 slaat Huis & Erf een nieuwe weg in. Het ondernemingsplan geeft duidelijk richting aan de focus die Huis & Erf aanbrengt in de komende jaren. In deze animatie gaan we in op de omgeving van Huis & Erf, de missie, gekozen richting, uiteindelijke keuzes en ambities voor de komende vier jaar. Zo biedt Huis & Erf, nu en in de komende jaren, hart voor wonen!
Bekijk hier de volledige versie van ons ondernemingsplan.

Huis & Erf plaatst Heymans One woningen in de Neerlandstraat.

Bekijk hier het filmpje https://youtu.be/VaFvAtHgXW8

Spoedzoekers maken meer kans op een woning 

Wilt u weten wat dat precies betekent? Het onlangs gepubliceerde persbericht leest u hier.

Onderzoek woningen Hoevenbraak

In de loop der jaren zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar de woningen in de "oude Hoevenbraak". Woningbouwvereniging Huis & Erf, de Zelfstandige Huurdersvereniging en de gemeente Schijndel hebben een onafhankelijk adviesbureau gevraagd de onderzoeken te bekijken en te beoordelen. In de zomer wordt dit onderzoek afgerond en in september zijn de resultaten bekend. Dan worden de bewoners van de "oude Hoevenbraak" hiervan op de hoogte gesteld. Zij krijgen dan ook te horen hoe het verder gaat. Lees hier het onlangs gepubliceerde persbericht. Voor de antwoorden op de meest gestelde vragen hierover, klikt u hier.

Huis & Erf wil extra woningen bouwen in Hulzebraak 

Lees hier meer over in het onlangs gepubliceerde persbericht.

Kijkdag patiowoningen Taalstraat - Torenstraat Vught

Afgelopen donderdag 28 juli konden de toekomstige bewoners een kijkje nemen in de 7 patiowoningen en 6 appartementen, gebouwd in de Taalstraat - Torenstraat in Vught. De verwachte opleverdatum van deze woningen is eind oktober 2016.