Home

Huis & Erf gesloten met carnaval 

Het kantoor van Huis & Erf is met carnaval op maandag 27 februari en dinsdag 28 februari 2017 de hele dag GESLOTEN.

Wij wensen u een fijne carnaval toe !!!

Nieuwbouw Hulzebraak IV

In de wijk Hulzebraak zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Tussen de straten de Dierenriem en de Schorpioen komen nieuwe eengezinswoningen van Huis & Erf.

Toewijzing 

Heeft u gereageerd op een woning via Daarwilikwonen? Binnenkort publiceren we de rangordelijst op deze website en op de website www.daarwilikwonen.nu. De kandidaten die in aanmerking komen voor een woning, ontvangen persoonlijk bericht.

Succesvolle rondetafelbijeenkomst

Op 22 februari hielden Wovesto en Huis & Erf een gezamenlijke rondetafelbijeenkomst in verband met de voorgenomen fusie van beide organisaties. Zo’n 25 huurders en woningzoekenden namen hieraan deel. In een presentatie gaven de beide directeuren aan wat de belangrijkste thema’s zijn waar de nieuwe organisatie zich op gaat richten. Vervolgens gingen de aanwezigen uiteen om ideeën uit te wisselen voor en over de nieuwe organisatie. Deze inbreng wordt nu gebruikt om de gezamenlijke informatieve ledenvergadering van 19 april voor te bereiden. Hierover volgt later meer informatie.

Uw woningcorporatie 24 uur per dag bereikbaar. Zo, geregeld.

Huis & Erf is voortaan 24 uur per dag bereikbaar. Al uw woningzaken regelt u vanaf half november 2016 eenvoudig online via mijnhuisenerf.nl. Een extra editie van Buurten over het huurdersportaal kunt u lezen via deze link.

Onderzoek kwaliteit woningen Hoevenbraak

Lees hier de resultaten van het onderzoek naar de kwaliteit van de woningen van de Hoevenbraak. Dit onderzoek is uitgevoerd door de Bouwhulpgroep uit Eindhoven, voor meer informatie zie www.bouwhulp.nl. Heeft u vragen of wilt u het volledige rapport van de Bouwhulpgroep inzien? Neemt u dan contact op met Karin Smeekens van Huis & Erf via (073) 544 06 06.

KWH-huurlabel behaald

Het is voor ons belangrijk dat u als klant tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten wat we goed doen, maar ook wat volgens u beter kan. KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) voert dit onderzoek uit. Naar aanleiding van de resultaten hebben we in 2015 het KWH-Huurlabel behaald. Continu wordt onze dienstverlening gemeten. We gebruiken de resultaten om te leren en verbeteren. Bent u benieuwd naar de voorlopige resultaten van 2016? Via deze link leest u meer. Wat houdt het label precies in? Dat leest u hier.

Huis & Erf zoekt oplossingen voor eenpersoonshuishoudens

Huis & Erf ziet een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Wij zijn op zoek naar flexibele oplossingen zodat reguliere woningzoekenden niet extra in de knel komen. Lees hier meer over eenpersoonswoningen in de Neerlandstraat en de pilot kamerverhuur.

Het laatste nieuws
31-1-2017 Resultaten imago-onerzoek Huis & Erf nov-dec 2016
Resultaten imago-onderzoek dat KWH uitvoerde
Huis & Erf - Kerkendijk 55 - Schijndel - T 073 - 544 06 06
BTW: 8199 16 894 B 01 3240